Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه راشا تودی، وزیر امور خارجه اتریش گفت سوریه قربانی اخیر دهها سال جنگ بر سر نفت بوده است.
کارین کنایسل، وزیر خارجه اتریش در سخنانی در مجمع عمومی سازمان ملل گفت نفت دلیل اصلی همه درگیری ها در خاور میانه است و سوریه فقط قربانی اخیر این جنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود تجارت نفتی، موجودیت کشورهای خاور میانه مدرن را شکل داده است.
کنایسل که خود کارشناس مسائل خاور میانه است در ادامه گفت مرزهای این کشورها پس از فروپاشی امپراطوری عثمانی "بر اساس خط لوله ها" تشکیل شد.
وزیر امور خارجه اتریش در ادامه گفت، همه جنگ هایی که منطقه در دهه های اخیر شاهد بوده است، فقط ادامه جنگ برای کنترل سوخت های فسیلی است که هنوز هم بر عرصه انرژی در جهان حکمفرما است.
وی افزود، سوریه که درگیر یک جنگ خونین هفت ساله شده است، قربانی بی ثباتی حاصل از همه این جنگ ها است.
این اولین بار بود که یک مقام بلند پایه اتریشی چنین اظهاراتی را در سطح مجمع عمومی سازمان ملل بیان کرد.
کنایسل سخنرانی خود را در این نشست به زبان عربی آغاز کرد که موجب تعجب حاضران شد، اقدامی که وی آن را احترام به مردمی خواند که برای زندگی خود در منطقه ای جنگ زده، مبارزه می کنند. وی سپس طی سخنانش به زبان فرانسه، اسپانیایی و انگلیسی نیز صحبت کرد.
وزیر امور خارجه اتریش همچنین از جامعه بین المللی و به خصوص سازمان ملل به علت از دست رفتن تاثیر واقعی "جلسات فراوانی" که برخی دیپلمات ها آن را به بازی بی انتهایی از صحبت های تکراری تبدیل کردند، انتقاد کرد.
کنایسل گفت: "زمانی که ما درباره سوریه و یمن صحبت می کنیم، به این بحث های کلیشه ای رضایت می دهیم. ما تحت تاثیر کلماتی مانند بازسازی و ثبات قرار می گیریم در حالی که مردم - از جمله کودکان - برای زنده ماندن تلاش می کنند."
وی سپس اعلام کرد اتریش مایل است در کمک مالی برای عملیات مین زدایی در سوریه مشارکت کند.
وی در عین حال بحران یمن را که اغلب از سوی رسانه ها و مقامات غربی نادیده گرفته می شود، "بزرگترین تراژدی زمان ما" خواند و گفت وین آماده است تعهدات بشردوستانه خود را برای کمک به مردم یمن افزایش دهد.
کنایسل همچنین استفاده از تسلیحات شیمیایی و بیولوژیکی را محکوم کرد و خواستار خلع سلاح هسته ای شد. وی همچنین از جامعه بین المللی خواست اقدامات بیشتری در مبارزه برای حقوق زنان انجام دهد.
وزیر امور خارجه اتریش به علاوه، از آمریکا برای خروج از توافق هسته ای ایران انتقاد کرد گرچه از ذکر نام واشنگتن خودداری کرد.
وی در حالی که از این توافق به عنوان "نتیجه یک اقدام چندجانبه" ای که باید حفظ شود، تمجید کرد، گفت خروج یک کشور از این توافق اعتماد متقابل را تضعیف می کند و موجب از بین بردن اقداماتی می شود که با هدف اعتماد سازی انجام می شوند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: نفت اتريش سوريه قرباني جنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۰۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات

بلینکن و رئیس جمهور چین بر اهمیت مدیریت مسئولانه اختلافات بین آمریکا و پکن تاکید کرده و درباره یک سری مسائل از جمله امور جهانی، منطقه‌ای و دوجانبه صحبت داشتند.

به گزارش ایسنا، گفت‌وگوها بین دو کشور در ماه‌های اخیر و در حالی افزایش یافته که اختلافات نیز همچنان زیاد است.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در دیدار با «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین نگرانی خود را درباره حمایت پکن از روسیه و حمله به اوکراین و همچنین مسائل مربوط به تایوان و دریای چین جنوبی، حقوق بشر و تولید و صادارت مواد مورد نیاز برای تولید مواد مخدر صنعتی ابراز داشت.

بلینکن همچنین گفت در یک سری موارد همکاری دوجانبه با چین پیشرفت‌هایی داشته که شامل ارتباطات نظامی، مقابله با مواد مخدر و هوش مصنوعی می‌شود و دو طرف همچنین توافق کردند تا مذاکراتی را درباره کاهش خطرات ناشی از این فناوری هوش مصنوعی آغاز کنند.

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: «ما به حفظ و تقویت خطوط ارتباطی برای پیشبرد در این حوزه و دستیابی به توافقی برای رسیدگی به اختلاف‌نظرها به منظور اجتناب از هرگونه سوءتعبیر، برداشت‌های نادرست و ارتباطات اشتباه ادامه می‌دهیم و متعهدیم.»

این دیپلمات ارشد آمریکایی همچنین تاکید کرد: «با اینکه ما به دنبال تعمیق همکاری هستیم که به نفع دو طرف است، آمریکا درباره چالش‌هایی که توسط چین ایجاد شده، به شدت هوشیار است. واشنگتن همیشه از منافع اصلی و ارزش‌های خود دفاع می‌کند.»

وی همچنین به‌ویژه نگرانی خود را درباره تامین قطعاتی از جمله ابزارآلات و قطعات میکرو الکترونیک برای مسکو ابراز داشت و پس از دیدار با رئیس جمهور چین به خبرنگاران گفت: «روسیه بدون حمایت‌های چین برای حفظ حملاتش علیه اوکراین به مشکل برمی‌خورد. تامین صنایع دفاعی روسیه هم تهدیدی علیه اوکراین و هم تهدیدی علیه امنیت اروپاست.»

وزیر خارجه ایالات متحده همچنین با شی جین‌پینگ درباره مانورهای دریایی چین در دریای چین جنوبی صحبت و بر حمایت قاطع آمریکا از فیلیپین تاکید کرد.

رئیس جمهور چین نیز تاکید کرد که چین و آمریکا باید به جای دخیل شدن در رقابتی شرورانه به دنبال همکاری در مسیری مشترک باشند.

وی افزود: «چین از دیدن یک آمریکای مطمئن، باز، موفق و پر رونق خوشحال می‌شود. ما امیدواریم که آمریکا هم به دنبال توسعه چین در مسیری روشن و مثبت باشد. این یک مساله نهادی است که باید مورد بررسی قرار گیرد.»

دیدار بین بلینکن و رئیس جمهور چین در پایان سفر سه روزه وزیر خارجه آمریکا به این کشور آسیایی انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • آنتونی بلینکن بار دیگر به تل‌آویو سفر می‌کند
  • چین : ناتو مسئول اصلی جنگ اوکراین است
  • بلینکن: چین می‌تواند نقش میانجی‌گر را در خاورمیانه ایفا کند
  • وزیر دفاع: پاسخ ایران به اسرائیل هشداری محدود و پرهیز از گسترش درگیری بود
  • چین: صلح در منطقه با تحقق عدالت برای فلسطینی‌ها محقق می‌شود
  • صلح با تحقق عدالت در حق فلسطینیان محقق می‌شود
  • مسکو: فرمول زلنسکی برای صلح، درگیری را طولانی‌تر می‌کند
  • بلینکن وارد چین شد