Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه "اندوه بی‌پایان شرق‌" اصفهان در کنار نقشه کشورهای درگیر جنگ، نقشه میهن عزیزمان ایران را به تصویر کشیده است. ۰۴ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۳ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، کشورهای خاورمیانه سال‌هاست که تجربه جنگ را بارها به خود دیده‌اند از کشور خودمان که 8 سال جنگ با تحمیلی  مقاومت و دفاع کرد تا کشورهای همسایه سوریه ، افغانستان، عراق و یمن همه و همه اکنون و یا روزگاری طعم تلخ جنگ‌های نابرابر و مبارزه در برابر مصادره خاک و حق را چشیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاورمیانه نه تنها در گذشته بلکه امروزه  نیز آبستن منیت‌های غرب در برابر شرق است، منیت‌هایی که در آن چیزی به جز تهی نیست!

یک هنرمند اصفهانی روایتی متفاوت از جنگ در خاورمیانه را به نمایش گذاشته است، مه سا پروین در گالری نقش خانه اصفهان با استفاده از تکنیک ترکیب مواد موفق به خلق آثاری جدید شده تا "اندوه بی  پایان شرق " را با زاویه دید جدید به نمایش بگذارد.

نمایشگاهی که در آن پوکه‌ای خالی فشنگ و جعبه مهمات در گوشه و کنار نظر هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند، با این تفاوت که در جعبه‌های مهمات دیگر مهمات نیست بلکه دسته گل به عنوان نماد "صلح" و "دوستی" قرار دارد.

بستر تابلوهای نمایشگاه هر کدام نقشه‌های کشورهای خاورمیانه‌ای است که روزگاری جنگ را به خود دیده و اکنون بر روی جلد کتاب‌های قدیمی نقش بسته است، نقشه‌هایی با تزئینات فشنگ‌های خالی که هنوز اندوه و غم را به مخاطب القا می‌کند.

مه‌سا پروین هنرمند اصفهانی در مورد آثاری که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته است به تسنیم گفت: پیش از این مجموعه‌ای در مورد جنگ کار کردم که به نمایش گذاشتم در کل همیشه موضوع جنگ برایم مهم بوده و آن را دنبال می‌کنم . نمایشگاه "اندوه بی  پایان شرق " مورد وضعیت کشورهای خاورمیانه است که سال‌هاست  درگیر جنگ بوده و یا اکنون نیز با جنگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی افزود: آثار نقشه‌های کشورهایی که درگیر جنگ هستند، و نقشه‌ها را  از جلدهای کتاب‌های قدیمی استفاده کردم به دلیل پیشینه فرهنگی که این کشورها در گذشته داشته‌اند برای مثال در افغانستان یا خیلی از مکان‌هایی که روزگاری مهد تمدن بودند  اما به دلیل جنگ از بین رفته‌اند.

پروین بیان کرد: این کشورها از لحاظ ادبیات و فرهنگ غنی هستند و جنگ روی بستر فرهنگی یک سری اتفافات را ایجاد می‌کند که ناخوشایدند و ناراخت کننده است.

هنرمند اصفهانی با اشاره به سبک آثاری که خلق کرده اظهار داشت: از ترکیب مواد استفاده کردم زیرا موضوع کار جنگ بود و اثر نباید رنگ و لعاب داشته باشد، در آثار از پوکه‌های فشنگ استفاده شد و سبب شد بهتر خودش را نشان دهد.

وی خاطرنشان کرد: پوکه‌های خالی فشنگ مستقیم بر روی نقش هستند، نوع چیدمان آن‌ها بر روی نقشه بر اساس مطالعه‌ای بود که در مورد کشورها داشتم مناطقی که بیشتر درگیر جنگ بودند حضور پوکه‌ها بیشتر است.

شب‌های فرهنگی شهرستان‌های خراسان رضوی در نمایشگاه کتاب مشهد برگزار می‌شودبیستمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مشهد آغاز به کار کرد120 هزار نفر از نمایشگاه ‌کتاب لرستان بازدید کردند

پروین با بیان اینکه مخاطبان با تماشای آثار تحت تاثیر قرار گرفته‌اند گفت: مردم با تماشای آثار می‌گویند احساس می‌کنند همین الان جنگ است، حس غم و اندوه در آثار وجود دارد و آن را به مخاطب القا کرده است

وی افزود: در این نمایشگاه 9 اثر وجود دارد، این تعداد کم به دلیل این است که موضوع محدود بود به شرق و کشورهایی که یا اکنون درگیر جنگ هستند یا قبلا در گیر جنگ بوده‌اند .

تماشای نمایشگاه "اندوه بی  پایان شرق " خالی از لطف نیست، نمایشگاهی که در کنار نقشه کشورهای درگیر جنگ، نقشه میهن عزیزمان ایران نیز به تصویر کشیده شده است، کشوری که روزگاری نه چندان دور  جنگ را به خود دید و رزمندگان از جان خود گذشتند و  از خاک خود دفاع و مقاومت کردند؛ کشوری که در بین سایر نقشه‌ها دیگر اثری از پوکه‌های خالی فشنگ بر روی آن نیست.

نمایشگاه "اندوه بی  پایان شرق " تا 6 آذر در گالری نقش‌خانه حوزه هنری در حال برگزاری است.

گزارش از نگین فروغی

انتهای پیام/ن

R41346/P1361/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۴۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان گفت: نمایشگاه گل و گیاه هم‌زمان با هفته فرهنگی اصفهان با محوریت گل و گیاه، گیاهان دارویی و صنایع دستی در محل نمایشگاه بین‌المللی استان اصفهان واقع در کمربندی شرق، روبه‌روی منطقه روشن‌دشت گشایش یافت.

احمدرضا طحانیان با اشاره به اینکه نمایشگاه گل و گیاه،دومین نمایشگاهی است که در سال ۱۴۰۳با حضور شرکت‌کنندگان از سراسر کشور برگزار می شود افزود: این نمایشگاه با محوریت موضوعاتی از قبیل گل و گیاه، گیاهان دارویی، صنایع دستی و سوغات برپا شده است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان تصریح کرد: این نمایشگاه ا تا دهم اردیبهشت هم‌زمان با هفته فرهنگی اصفهان از ساعت ١۵ تا ٢١ در محل نمایشگاه بین‌المللی استان اصفهان واقع در کمربندی شرق، روبه‌روی منطقه روشن‌دشت برگزار می شود.

طحانیان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مکان نمایشگاه بین‌المللی روشن دشت با نمایشگاه واقع در پل شهرستان حدود شش کیلومتر فاصله مکانی دارد، تمهیداتی برای سهولت در تردد بازدیدکنندگان با شرکت مسافربری اسنپ به عمل آمده است.

او افزود: طبق تفاهم‌نامه انجام شده با شرکت اسنپ یک کد تخفیف برای بازدیدکنندگان در نظر گرفته شده ، همچنین با شرکت واحد اتوبوسرانی برای تسهیل در خدمات‌رسانی به بازدیدکنندگان تمهیداتی انجام شده است.


باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • علی‌آبادی: از کشورهایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • گشایش نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • ابراز همدردی خبرنگار ایران اینترنشنال با غم و اندوه صهیونیست‌ها
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه