Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مادريد- ايرنا- روزنامه «گرانما» ارگان حزب کمونيست کوبا در مقاله اي نوشته«السون کنسپسيون پرز» با يادآوري اينکه واشنگتن قصد دارد با تشديد اختلافات در خاورميانه بازار فروش سلاح خود را رونق دهد،نوشت:دولت ترامپ با هدف قرار دادن ايران و تشديد سياست ايران هراسي، توافق برنامه برجام را تحت تاثير قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش سه شنبه شب ايرنا، اين روزنامه کوبايي در رد سياست هاي ترامپ در قبال جمهوري اسلامي ايران نوشت: انتظار مي رفت که توافق به دست آمده با 5+1(برجام) به 35 سال رويارويي دولت هاي ايالات متحده با تهران، پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران پايان بدهد.
بر اساس اين گزارش، «باراک اوباما» رئيس جمهوري پيشين آمريکا چنين تبليغ مي کرد که `از گسترش سلاح هاي هسته اي در خاور ميانه جلوگيري کرده بود. البته او درباره اسرائيل و توسعه هسته اي آن، در تضاد با مقررات سازمان ملل متحد و جامعه بين المللي و اينکه اجازه نمي دهد تا برنامه هسته اي اش توسط آژانس بين المللي انرژي اتمي که مسئول اين کار است، کنترل شود، حرفي نمي زد.
روزنامه کوبايي نوشت:رسانه هاي جمعي بزرگ نيز در آن ايام تمام فضاي خبري را از توقف دسترسي ايران به بمب اتمي اشباع کرده بودند، بدون اينکه حتي در يک خط، به رسميت بشاسند که اين برنامه هسته اي، خود هميشه صلح آميز٬ در خدمت سلامت انساني و توسعه انرژي براي پيشرفت ملت ايران بوده است.
روزنامه گرانما افزود:در آن زمان آقاي «حسن روحاني» رئيس جمهوري ايران گفت که توافق به دست آمده، `نشانه اي از آن است که گفت و گوي سازنده جواب مي دهد و پس از حل و فصل اين بحران غير ضروري، افق هاي جديد براي تمرکز بر روي چالش هاي مشترک در حال ظهور است`.
به نوبه خود٬ آژانس بين المللي انرژي اتمي (IAEA) نيز همواره تاييد کرده که ايران همه الزاماتي که اجازه داده تا دارايي هايي به ارزش بين 45 تا 90 ميليارد يورو آزاد شده و صادرات نفت ايران امکان پذير شود را رعايت کرده است.
اين روزنامه کوبايي نوشت:اکنون 2 سال پس از امضاي اين توافق تاريخي، در مورد موضوعي چنين حساس، به نظر مي رسد دولت جديد در ايالات متحده، مصمم است با همان بي مسئوليتي که تا به حال نسبت به مسائل ديگر مانند تغييرات آب و هوايي، مشکل مهاجرت٬ ساخت ديوار براي حصار کشورها و غيره، عمل کرده، نسبت به اين موضوع نيز رفتار کند.دولت ترامپ قصد دارد توافق حاصل شده بر سر برنامه هسته اي ايران را لغو کند و در حال برداشتن گام هايي به سوي آن نيز است.
روزنامه کوبايي گرانما ادامه داد:«رکس تيلرسون » وزير امور خارجه آمريکا اين روزها، با ادبياتي فاقد اعتبار گفته که `توافق با ايران شکست خورده است`. البته چند هفته پيش از آن، همين فرد، در حضور اعضاي کنگره کشورش اعتراف کرده بود که `ايران به طور کامل توافق هسته اي امضا شده را رعايت کرده است`. عجب سياست ديوانه اي!
اين روزنامه نوشت:البته، اتهام هاي اخير عليه ايران از سوي تيلرسون با مواضع قبلي رئيس جمهور ترامپ که با اتهاماتي مانند `ايران يک کشور حامي تروريسم است` دوباره به تهران حمله کرده، رابطه بسيار نزديکي دارد.
روزنامه گرانما ادامه داد: بي دليل نيست که موضوع ايران دوباره در مرکز سياست خارجي آمريکا قرار مي گيرد. بايد به ياد آوريم که در طول سفر به عربستان سعودي- اولين سفر ترامپ به خارج از کشور- وي بر توجيه فروش سلاح توليد شده توسط مجتمع هاي نظامي آمريکا به کشورهاي منطقه، بر تهديد احتمالي ايران براي کشورهاي حوزه خليج فارس اصرار کرد. البته کشف دوباره ايران به عنوان دشمن، اهداف آشکار هژمونيک، اقتصادي و نظامي براي واشنگتن دارد.
روزنامه کوبايي گرانما در مقاله خود تصريح کرد :جمهوري اسلامي مقادير زيادي نفت و گاز توليد مي کند و هدف برنامه انرژي هسته اي آن، تامين نيازهاي برق بدون استفاده از نفت خام است. ايرانيان همچنين جايگاه برجسته اي در دفاع از حاکميت و استقلال سوريه دارند و از آن کشور در مبارزه با گروه هاي تروريستي حمايت مي کنند.
بر اساس اين گزارش، آرمان فلسطين همواره از همبستگي و حمايت ايران برخوردار بوده و به همين دليل، اسرائيل که بزرگترين متحد واشنگتن در منطقه است، سلاح هاي هسته اي خود را در برابر اين ملت قرار مي دهد.
روزنامه کوبايي نوشت:در عين حال، ايالات متحده بزرگترين عرضه کننده همه نوع سلاح به خاور ميانه است٬ منطقه اي که پايه اي براي زنده نگاه داشتن اقتصاد آمريکا است. اقتصادي مبتني بر مجتمع هاي نظامي که معمار واقعي قدرت در آمريکا، صرف نظر از اين که کرسي رياست جمهوري در کاخ سفيد توسط يک جمهوري خواه و يا يک دموکرات اشغال شده، است.
روزنامه گرانما نوشت :با توجه به تحليل موسسه بين المللي مطالعات براي صلح (SIPRI) از استکهلم، در 4 سال گذشته واردات سلاح در کشورهاي خاور ميانه 86 درصد افزايش يافته و بزرگترين صادرکننده نيز پنتاگون بوده است.
روزنامه کوبايي در مقاله خود يادآور شد که علاوه بر توافق بزرگ با عربستان سعودي براي فروش سلاح به اين کشور به ارزش 110 ميليارد دلار٬ ايالات متحده توافقي هم به ارزش 2 ميليارد و 700 ميليون دلار براي فروش جنگنده به بحرين، يک اميرنشين کوچک خليج فارس که علاوه بر نفت زياد، ناوگان پنجم نيروي دريايي ايالات متحده را در آبهاي خود جاي داده، دارد.
روزنامه گرانما افزود :قطر هم يک وارد کننده مهم تجهيزات نظامي از آمريکا است که در گزارش SIPRI اشاره مي شود ، واردات جنگ افزارهاي نظامي آن در سال هاي اخير 245 درصد افزايش يافته است. چند هفته پيش جيمز ماتيس وزير دفاع ايالات متحده توافقي به ارزش 12 ميليارد دلار براي فروش 36 فروند جنگنده اف-15 با قطر امضاء کرده است.
يعني واشنگتن، در حالي که بقيه پادشاهي هاي خليج فارس قطع رابطه را با قطر تشويق مي کنند، مقدار عجيبي سلاح به قطر مي فروشد!
به نوشته روزنامه گرانما، لازم است آنچه «تد ليو» نماينده دموکرات کنگره آمريکا در رابطه با همين پادشاهي ها در طول يک نشست کنگره گفته را به ياد آوريم که: `براي رهبران جهان و اعضاي کنگره وقتي کاخ سفيد همزمان دو عمل دقيقا متضاد را انجام مي دهد، بسيار گيج کننده است، `
روزنامه کوبايي افزود:آيا آنچه که دولت ترامپ با وضعيت ايجاد شده در رابطه با قطر و ديگر کشورهاي خليج فارس به دنبال آن مي گردد، دقيقا همين است؟ يعني تشديد اختلاف ها و ايجاد درگيري هاي جديد که اجازه بدهد تا مقادير بيشتري از سلاح هاي توليد شده توسط صنايع نظامي آمريکا به فروش برود؟ به اين شکل، همفکر آن تحليلگراني هستيم که از خود مي پرسند که آيا ترامپ استراتژي ديگري براي خاور ميانه، فراتر از فروش سلاح به منطقه دارد؟
شبد**اروپام *5*491**1010
انتشار:حسن معظمي



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۷۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند

دولت ژاپن اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره بیگانه هراسی در آسیا را تاسف آور خواند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سخنگوی ارشد دولت ژاپن اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره بیگانه هراسی و ارتباط آن با رشد اقتصادی کشورهای آسیایی را تاسف آور خواند.

جو بایدن هفته گذشته در اظهاراتی گفته بود بیگانه هراسی یا مهاجر هراسی در اقتصاد کشورهای آسیایی از چین و ژاپن تا هندوستان، مانع رشد آنها شده است در حالی که موضوع مهاجرت برای اقتصاد آمریکا خوب بوده است.

یوشیماسا هایاشی دبیر اول کابینه ژاپن در یک کنفرانس خبری بدون ذکر جزئیات بیشتر افزود: ما به ایالات متحده شکایت کردیم که این اظهارات براساس درک درست از سیاست ژاپن نبوده و مایه تاسف است.

با این حال هایاشی به سرعت تصریح کرد ارتباط ژاپن با متحد امنیتی بزرگ خود یعنی آمریکا مستحکم تر از آن چیزی است که دیده می شود و توکیو در تلاش برای قوی تر کردن آن است.

بایدن در این نشست که برای جمع آوری کمک های مالی برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 برگزار شده بود، تصریح کرد یکی از دلایل رشد اقتصادی ما به دلیل وجود شما  و بسیاری افراد دیگر است. چرا؟ زیرا ما از مهاجران استقبال کردیم.

رئیس جمهور آمریکا خاطرنشان کرد چرا اقتصاد چین به شکلی بد دچار وقفه شده؟ چرا ژاپن دچار مشکل است؟ چرا روسیه و هند مشکل اقتصادی دارند؟ زیرا آنها بیگانه هراسی و مهاجر هراسی دارند. آنها مهاجران را نمی خواهند. مهاجران عواملی هستند که ما را قوی تر می کنند.

براساس این گزارش دولت ژاپن که همواره به یکدستی و همگونی در کشورش افتخار می کند، مدت هاست درباره موضوع مهاجرت بسیار محتاط شده است در حالی که کاهش نرخ زاد و ولد و پیر شدن سریع جمعیت در این کشور با کمبود نیروی کار در دهه های آینده مرتبط است.           

در همین حال فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن هفته گذشته در یک مصاحبه خبری اظهار کرد اگر او به دنبال تشویق به مهاجرت برای معکوس کردن کاهش رشد جمعیت کشور باشد، باید از کارگران ماهر برای مهاجرت به کشورش دعوت کند اما باید یک برنامه کامل مهاجرتی را اتخاذ کند.

وی افزود: دعوت از کارگران توانمند و با انگیزه به ژاپن برای حمایت از جامعه ژاپن، چیزی است که ما به دنبال آن هستیم.

کیشیدا خاطرنشان کرد همچنان کسانی در جامعه ژاپن هستند که به ایده مهاجرت پیوسته و نامعلوم نیروی کار خارجی پایبند هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منطق آمریکایی‌ها قلم‌کردن پاها و خلع سلاح است | صنعت هسته‌ای؛ آبروی ایران
  • توقف ارسال سلاح از آمریکا به اسرائیل به دلیل اختلاف بر سر حمله به رفح
  • مناظره آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها درباره بمب اتم ایرانی
  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • ایران عملکرد جنگ‌افزارهایش را مقابل سلاح‌های آمریکایی ارزیابی می‌کند!
  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها