Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- تصور کاريکاتوري مانند ترامپ از ايران بعنوان کانون تروريسم جهاني نه تنها اشتباه آميز بلکه خطرناک هم مي باشد زيرا مي تواند به بروز يک جنگ جديد در خاور ميانه منجر شود.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا به نقل از نشريه آمريکايي "پروجکت سينديکيِت"، دونالد ترامپ رييس جمهور آمريکا و مشاوران وي به موضع عربستان مبني بر اتهام ايران به حمايت از اعمال تروريستي در خاور ميانه پيوستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عين حال کنگره آمريکا دوباره دارد بسته جديد تحريم ها عليه تهران را تهيه مي کند.
به عقيده "جفري ساکس" سياست شناس آمريکايي، تصور کاريکاتوري مانند از ايران بعنوان کانون تروريسم جهاني نه تنها اشتباه آميز بلکه خطرناک هم مي باشد زيرا مي تواند به بروز يک جنگ جديد در خاور ميانه منجر شود.
اين کارشناس سپس نوشت: ولي مثل اينکه برخي سران گرم در آمريکا با وجود اينکه ايران در يک رديف با ايالات متحده برضد داعش مبارزه مي کند همين هدف را دنبال مي کنند. يک حقيقت ديگر نيز وجود دارد: ايران بر خلاف بسياري حريفان خود در منطقه، يگانه کشور داراي دموکراسي حقيقي عامل است. جالب اينجا است که توسعه کامپين حملات لفظي ضد ايراني در آمريکا و عربستان دو روز پس از برگزاري انتخابات رياست جمهوري در ايران شروع شد. در اين انتخابات نيروهاي ميانه رو به رياست حسن روحاني رييس جمهور کنوني پيروز شدند.
هيچ بعيد نيست که براي ترامپ سياست حمايت از حملات عربستان به ايران تنها يکي از پروژه هاي بازرگاني او به شمار مي آيد. وي هنگامي که عربستان تصميم گرفت 110 ميليارد دلار سلاح آمريکايي را خريداري کند به وجد آمده و هدف اين معامله را تامين محل هاي جديد کار براي آمريکايي ها ناميد. انگار يگانه کار سودآور براي آمريکايي ها همراه با جنگ افروزي است.
ناگفته نماند که متهم سازي ايران بوسيله دولت ترامپ تا اندازه اي ادامه دهنده خط مشي کلي آمريکا است. سياست واشنگتن آکنده از جنگ هاي بي معنا و فاجعه بار در خارج است. اين جنگ ها هيچ هدف هاي واقعي را دنبال نکرده و تنها براي رسيدن به خواست ها و تصورات اشتباهي تبليغات رسمي خدمت مي کند. کشاندن پاي ايالات متحده به ويتنام، افغانستان، عراق، سوريه، ليبي و يمن براي انجام جنگ هاي پرخرج و شرکت در بسياري ديگر اختلاف ها هيچ توضيح منطقي ندارد.
خصومت آمريکا نسبت به ايران در 1979 پس از انقلاب اسلامي در ايران شروع شد و تصرف سفارت آمريکا در تهران و گروگانگيري 444 ديپلمات آمريکايي توسط دانشجويان راديکال ايراني به نقطه اوج آن تبديل شد. اين شوک تا به حال هم در آمريکا سپري نشده است.
براي اکثر آمريکايي ها انقلاب اسلامي و بحران مربوط به گروگانگيري حوادث کاملا غير مترقبه بوده و فقط اندک کساني مي دانستند که انقلاب اسلامي 25 سال پس از توطئه سياي آمريکا و سرويس ويژه انگليس "ام آي 6" در سال 1953 صورت پذيرفت. هدف آن حفظ کنترل انگليسي — آمريکايي نفت ايران بود که زير خطر ملي شدن از طرف دولت منتخب قانوني ايران قرار گرفته بود. آمريکا دولت قانوني دموکراتيک را سرنگون کرد و يک رژيم پليسي زير سلطه شاه را روي کار آورد.
آمريکا در جنگ ايران و عراق از بغداد حمايت کرد و پس از پايان اين جنگ در 1988 تحريمات ضد ايراني را لغو نکرد که با بحال هم به قوه خود باقي است. آمريکا از 1953 برضد حکومت و پيشرفت مستقل اقتصاد ايران دست به اقدام مي زند و با اعمال محرمانه از حکومت خودکامه ايران در 1953-1979 حمايت کرده و به دشمنان ايران کمک هاي نظامي واگزار کرده و عليه نظام اسلامي تحريمات وضع کرده و در طول چندين دهه حفظ مي کند. در دوره اخير حمايت ايران از حماس و حزب الله و برنامه هسته اي وارد ليست اتهامات شده و ترامپ آماده است در پي نارضايتي از برنامه هسته اي ايران برجام را لغو کرده و بدين ترتيب مي خواهد امکان تازه ظاهر شده برقراري روابط عادي ميان دو کشور را از بين ببرد.
ساکس در پايان مي نوسد: بريتانيا، فرانسه، آمريکا و روسيه در طول قرن گذشته (ميلادي) به زحمت توانستند در خاور ميانه با توسل به زور به مقاصد خود برسند. آنها با تلفات جاني و پولي و معنوي که آنجا متحمل شدند به چيزي نرسيدند. به نظر مي رسد که شوروي سابق در اين منطقه در افغانستان ضربه مهلکي خورده که هنوز هم از آن علاج نشده است. ما حالا مانند هيچ وقت ديگر به چنان ديپلماسي درازمدتي احتياج داريم که متکي بر مصالحه باشد نه بر دور جديد متهم سازي و مسابقه تسليحاتي، زيرا در غير اين صورت حوادث ممکن است به سهولت به فاجعه منجر شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۷۰۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل

 

به گزارش تابناک، حسین امیرعبداللهیان در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، با اشاره به سفر رئیس سازمان انرژی اتمی به ایران گفت: سفر آقای گروسی را مثبت ارزیابی می‌کنم. ایده‌های مهمی برای همکاری نیرومندتر ایران و سازمان مطرح شد. تلاش می‌کنم دو مسئله باقی مانده در مسیر همکاری‌های فنی و نه فشارهای سیاسی بیرونی حل شود.
وی در واکنش به احتمال آتش‌بس غزه اظهارکرد: تماس‌های فشرده‌ای غربی‌ها به ویژه متحدان در حوزه اروپا با ایران داشتند. درخواست اول‌شان خویشتن‌داری جمهوری اسلامی ایران و پاسخ ندادن به اقدامات رژیم صهیونیستی بود که محکم گفتیم «حتما به رژیم اسراییل پاسخ داده می‌شود.» دو روز مانده به شروع عملیات ایران، درخواست غربی از ما این بود که اگر می‌خواهیم بزنید، محکم نزنید و سعی کنید شدت عملیات‌تان کاهش پیدا کند.

امیرعبداللهیان ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران خود تصمیم گرفت که چگونه بزند، از چه نقطه‌ای و در چه زمانی عملیات کند و اجازه نداد تحت تاثیر دیگران قرار بگیرد اما در عین حال به طرف آمریکایی و غربی گفتیم ریشه در حل بحران غزه است. باید تمرکز بر این موضوع پیدا کنیم.

وزیر امور خارجه متذکر شد: توافق نانوشته‌ای با طرفهای غربی برای تمرکز بر آتش‌بس در غزه داشتیم. غربی‌ها به ما گفتند در این مسیر حرکت خواهند کرد که امروز آثار مثبتی در این رابطه شاهدیم. حماس در چارچوب اصول خودش و در طرحی واقع‌بینانه پاسخ ابتکار مصر و قطر را داده است.

وی متذکر شد: تصور می‌کنم اگر آمریکایی و غربی‌ها به وعده‌های‌شان عمل کنند و نسبت به آتش‌بس در این مرحله پایبند باشند، همه چیز برای برقراری آتش‌بس پایدار و حل مسئله فراهم است اما نتانیاهو و اندک افراد افراطی در آن سوی این معادله همه تلاش‌شان را برای تداوم جنگ به کار می‌برند چرا که آتش‌بس می‌تواند به معنای بحران جدید در داخل سرزمین‌های اشغالی باشد.
امیرعبداللهیان در بخش دیگری از سخنانش با توضیح آخرین اقدامات انجام شده برای برقراری رابطه با مصر، گفت: گفت‌وگوهای خیلی خوبی با وزیر امور خارجه مصر داشتم. در مسیر تدوین نقشه‌راه برای برگشت به روابط عادی دیپلماتیک بین دو کشور هستیم.

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به همکاری کشورهای همسایه در مسئله غزه، گفت: با همسایگان روابط قوی داریم البته دو روز قبل از شروع عملیات به کشورهایی که آمریکا در آنجا پایگاه داشت و همچنین به طرف آمریکایی اعلام کردیم هدف ایران همسایه‌ها یا آمریکایی‌ها نیستند، بلکه تنبیه رژیم اسراییل به دلیل اقدام گستاخانه و خلاف مقررات بین‌المللی و کنوانسیون وین در حمله به سفارت ایران در دمشق است.

وی ادامه داد: هشدار دادیم اگر در هر مرحله از عملیات ما آمریکا علیه منافع ایران وارد شود، پاسخ ما بر روی پایگاه‌های آمریکا در منطقه فوری و قطعی است. به کشورهای دوست که پایگاه‌های آمریکا در کشورشان قرار دارد نیز از قبل اعلام کردیم روابط ما با شما مبتنی بر دوستی و برادری است، دفاع مشروع در چارچوب تقویت همکاری‌ها و امنیت منطقه‌ای است، اما اگر آمریکا دست از پا خطا کند، پایگاه‌هایش در منطقه هدف قرار می‌گیرد. در گفت‌وگوها و پیام‌های بعدی‌مان نیز این حس به کشورهای همسایه انتقال داده شد که عمدتا قبل از آغاز عملیات (عملیات وعده صادق ) از مسیر دیپلماتیک به ایران اعلام کردند به هیچ کشوری اجازه نخواهند داد از مبداء کشورشان هیچ تعرضی علیه ایران انجام شود.

وزیر امور خارجه کشورمان ابراز امیدواری کرد: پاسخی که ایران به گستاخی رژیم صهیونیستی داد، کمک کند هر چه زودتر بحران در منطقه فروکش کند و فلسطینی‌ها در این چارچوب حقوق‌شان رعایت شود.

 منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • انتقاد جان کری از ترامپ در ششمین سالگرد خروج آمریکا از برجام: ایران را قوی تر کردی و آمریکا را منزوی
  • نتایج مهم تحولات کنونی آمریکا در آینده به چشم خواهد آمد
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • آمریکا لبنان را تهدید کرد: یا موافقت با ساخت برج‌های مراقبت یا توقف حمایت‌ها از ارتش
  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل
  • حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی/ دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه ایران تجمع می‌کنند
  • متفاوت ترین حمایت دانشجویان آمریکایی از فلسطین | ویدئو
  • (ویدئو) لحظه رویارویی فانتوم ایرانی با جنگنده آمریکایی در آسمان
  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»