Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- تصور کاريکاتوري مانند ترامپ از ايران بعنوان کانون تروريسم جهاني نه تنها اشتباه آميز بلکه خطرناک هم مي باشد زيرا مي تواند به بروز يک جنگ جديد در خاور ميانه منجر شود.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري آريا به نقل از نشريه آمريکايي "پروجکت سينديکيِت"، دونالد ترامپ رييس جمهور آمريکا و مشاوران وي به موضع عربستان مبني بر اتهام ايران به حمايت از اعمال تروريستي در خاور ميانه پيوستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عين حال کنگره آمريکا دوباره دارد بسته جديد تحريم ها عليه تهران را تهيه مي کند.
به عقيده "جفري ساکس" سياست شناس آمريکايي، تصور کاريکاتوري مانند از ايران بعنوان کانون تروريسم جهاني نه تنها اشتباه آميز بلکه خطرناک هم مي باشد زيرا مي تواند به بروز يک جنگ جديد در خاور ميانه منجر شود.
اين کارشناس سپس نوشت: ولي مثل اينکه برخي سران گرم در آمريکا با وجود اينکه ايران در يک رديف با ايالات متحده برضد داعش مبارزه مي کند همين هدف را دنبال مي کنند. يک حقيقت ديگر نيز وجود دارد: ايران بر خلاف بسياري حريفان خود در منطقه، يگانه کشور داراي دموکراسي حقيقي عامل است. جالب اينجا است که توسعه کامپين حملات لفظي ضد ايراني در آمريکا و عربستان دو روز پس از برگزاري انتخابات رياست جمهوري در ايران شروع شد. در اين انتخابات نيروهاي ميانه رو به رياست حسن روحاني رييس جمهور کنوني پيروز شدند.
هيچ بعيد نيست که براي ترامپ سياست حمايت از حملات عربستان به ايران تنها يکي از پروژه هاي بازرگاني او به شمار مي آيد. وي هنگامي که عربستان تصميم گرفت 110 ميليارد دلار سلاح آمريکايي را خريداري کند به وجد آمده و هدف اين معامله را تامين محل هاي جديد کار براي آمريکايي ها ناميد. انگار يگانه کار سودآور براي آمريکايي ها همراه با جنگ افروزي است.
ناگفته نماند که متهم سازي ايران بوسيله دولت ترامپ تا اندازه اي ادامه دهنده خط مشي کلي آمريکا است. سياست واشنگتن آکنده از جنگ هاي بي معنا و فاجعه بار در خارج است. اين جنگ ها هيچ هدف هاي واقعي را دنبال نکرده و تنها براي رسيدن به خواست ها و تصورات اشتباهي تبليغات رسمي خدمت مي کند. کشاندن پاي ايالات متحده به ويتنام، افغانستان، عراق، سوريه، ليبي و يمن براي انجام جنگ هاي پرخرج و شرکت در بسياري ديگر اختلاف ها هيچ توضيح منطقي ندارد.
خصومت آمريکا نسبت به ايران در 1979 پس از انقلاب اسلامي در ايران شروع شد و تصرف سفارت آمريکا در تهران و گروگانگيري 444 ديپلمات آمريکايي توسط دانشجويان راديکال ايراني به نقطه اوج آن تبديل شد. اين شوک تا به حال هم در آمريکا سپري نشده است.
براي اکثر آمريکايي ها انقلاب اسلامي و بحران مربوط به گروگانگيري حوادث کاملا غير مترقبه بوده و فقط اندک کساني مي دانستند که انقلاب اسلامي 25 سال پس از توطئه سياي آمريکا و سرويس ويژه انگليس "ام آي 6" در سال 1953 صورت پذيرفت. هدف آن حفظ کنترل انگليسي — آمريکايي نفت ايران بود که زير خطر ملي شدن از طرف دولت منتخب قانوني ايران قرار گرفته بود. آمريکا دولت قانوني دموکراتيک را سرنگون کرد و يک رژيم پليسي زير سلطه شاه را روي کار آورد.
آمريکا در جنگ ايران و عراق از بغداد حمايت کرد و پس از پايان اين جنگ در 1988 تحريمات ضد ايراني را لغو نکرد که با بحال هم به قوه خود باقي است. آمريکا از 1953 برضد حکومت و پيشرفت مستقل اقتصاد ايران دست به اقدام مي زند و با اعمال محرمانه از حکومت خودکامه ايران در 1953-1979 حمايت کرده و به دشمنان ايران کمک هاي نظامي واگزار کرده و عليه نظام اسلامي تحريمات وضع کرده و در طول چندين دهه حفظ مي کند. در دوره اخير حمايت ايران از حماس و حزب الله و برنامه هسته اي وارد ليست اتهامات شده و ترامپ آماده است در پي نارضايتي از برنامه هسته اي ايران برجام را لغو کرده و بدين ترتيب مي خواهد امکان تازه ظاهر شده برقراري روابط عادي ميان دو کشور را از بين ببرد.
ساکس در پايان مي نوسد: بريتانيا، فرانسه، آمريکا و روسيه در طول قرن گذشته (ميلادي) به زحمت توانستند در خاور ميانه با توسل به زور به مقاصد خود برسند. آنها با تلفات جاني و پولي و معنوي که آنجا متحمل شدند به چيزي نرسيدند. به نظر مي رسد که شوروي سابق در اين منطقه در افغانستان ضربه مهلکي خورده که هنوز هم از آن علاج نشده است. ما حالا مانند هيچ وقت ديگر به چنان ديپلماسي درازمدتي احتياج داريم که متکي بر مصالحه باشد نه بر دور جديد متهم سازي و مسابقه تسليحاتي، زيرا در غير اين صورت حوادث ممکن است به سهولت به فاجعه منجر شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۷۰۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از دانشجویان آمریکایی

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بیانیه‌ای برخوردهای صورت گرفته از سوی پلیس و دولت آمریکا با دانشجویان حامی فلسطینیان در این کشور را محکوم کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن برخوردهای صورت گرفته از سوی پلیس و دولت آمریکا با دانشجویان حامی فلسطینیان در این کشور، خواستار حمایت جهانی دانشجویان، دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی و علمی جهان از این جنبش دانشجویی اصیل شد.

در متن این بیانیه آمده است:

«بلوغ و باروری جنبش دانشجویی اصیل در ایالات مختلف آمریکا، در محکومیت صهیونیسم ، با سرکوب و دستگیری گسترده دانشجویان توسط مدعیان دموکراسی و آزادی بیان در این کشور مواجه شده است.دانشجویانی که از کالیفرنیا تا تگزاس، غیرتمندانه در دفاع از کودکان و مردم مظلوم غزه به میدان آمده‌اند هرگز از مطالبات اساسی خود مانند پایان دادن به جنگ غزه، قطع ارتباطات دانشگاهی با رژیم اشغالگر قدس و محاکمه عوامل نسل کشی غزه کوتاه نخواهند آمد. شکل گیری، تثبیت و استمرار  این جنبش دانشگاهی و بشردوستانه، خواب راحت را ازچشم فاتلان کودکان غزه ربوده و علاوه بر آن، فردایی  آکنده از آگاهی و ظلم ستیزی را در فضای دانشگاهی و علمی غرب نوید می‌دهد.

گستردگی، آگاهی و استقامت سه رکن اصلی این جنبش بی سابقه در آمریکا محسوب می‌شود. جنبشی که با سرعتی مثال زدنی در حال تعمیم به دیگر حوزه‌های جغرافیایی و آموزشی غرب است.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن تقدیر از صلابت دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها که علی‌رغم خفقان ناشی از سلطه لابی‌های صهیونیستی در آمریکا به میدان حمایت از هم نوعان خود در غزه آمده‌اند، جنایت و برخوردهای صورت گرفته علیه آنها را قویا محکوم می‌کند. همچنین این سازمان، خواستار حمایت گسترده همه دانشگاه‌ها، مراکز علمی و فرهنگی جهان، فارغ از هر نژاد و مذهبی، از حرکت انسان دوستانه و تاریخی دانشجویان آمریکایی مدافع حقیقت و حقانیت است.

بدیهی است که اتحاد جهانی در حمایت از دانشجویان به پاخاسته در برابر جریان زور و اشغالگری، حداقلی‌ترین مسئولیت انسان‌های آزاده و خیراندیش دنیا در قبال این جوانان غیور خواهد بود. به امید آنکه چنین تحرکاتی ضمن افشای هر چه بیشتر ماهیت نظام سلطه، منجر به پایان یافتن جنگ غزه و شکست جنایتکاران صهیونیست و حامیان آنها شود. انشاالله.»

در ادامه عکس‌هایی از تظاهرات دانشجویان امریکایی در حمایت از مردم مظلوم غزه را می‌بینید:

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • گفت و شنود/ آب شد!
  • حمایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از دانشجویان آمریکایی
  • ادامه تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • دادستان جورجیا: دانشجویان را سرکوب کنید
  • بازداشت یک استاد دانشگاه دیگر در آمریکا در پی حمایت از غزه
  • نگرانی وزیر خارجه ایران از سرکوب دانشجویان آمریکایی/ امیرعبداللهیان: این سرکوب، در راستای تداوم حمایت و پشتیبانی تمام‌ عیار واشنگتن از رژیم اسراییل است
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • اعتراضات دانشجویان آمریکایی با سرکوب همراه بود
  • حمایت نهاد آمریکایی از پاسخ دفاعی ایران به اسرائیل