Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجام پروژه اراسموس پلاس با همکاری دانشگاه تهران ظرفیت‌های علمی و آموزشی مرتبط با منابع طبیعی و محیط زیست را با استفاده از فناوری‌های سنجش از دور و GIS در منطقه خاورمیانه توسعه می‌دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه تهران، نشست مشترکی با حضور رئیس، مشاور بین‌الملل، نماینده علمی دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران و نماینده دانشگاه لوند سوئد، در این دانشکده برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


موضوع اصلی این نشست در خصوص پروژه مشترک بین‌المللی اراسموس پلاس بین ۶ دانشگاه اروپایی «با مدیریت دانشگاه لوند سوئد»، سه دانشگاه از کشور ایران «با مدیریت دانشگاه تهران» و دو دانشگاه از کشور یمن تحت عنوان «"Environmental Management in the Middle East EMME "» بوده است.

هدف اصلی این پروژه توسعه ظرفیت‌های علمی و آموزشی مرتبط با منابع طبیعی و محیط زیست با استفاده از فناوری‌های سنجش از دور و GIS در منطقه خاورمیانه است. در راستای انجام این پروژه مقرر شده است فعالیت‌های مشترک بین‌المللی از قبیل « برگزاری دوره آموزشی مشترک، توسعه آزمایشگاه و خرید تجهیزات» صورت پذیرد.

در ابتدای این جلسه، کرامت‌اله زیاری، رئیس دانشکده جغرافیا گفت: توسعه این همکاری‌ها موجب استحکام روابط بین‌المللی، بهره‌مندی از تجارب ارزنده دو طرف، ارتقاء جایگاه بین‌المللی دو دانشگاه می‌شود و دانشکده جغرافیا از تمام توان و ظرفیت خود برای حفظ و توسعه این روابط استفاده خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تهران منابع طبیعی و محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۵۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد

تین نیوز

 استاندار هرمزگان از تخصیص اعتبارات ویژه دور دوم سفر رییس جمهور به هرمزگان برای توسعه خطوط ریلی استان خبر داد.

مهدی دوستی  در حاشیه کلنگ زنی پل خورگو و زیرگذر سرخون، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اصلاحات نرم افزاری در درگاه های گمرک را از سال گذشته آغاز کردیم از محل سفر هم اعتبار خوبی تخصیص داده شده و به زودی عملیات اجرایی خطوط ریلی بندر شهید رجایی را آغاز خواهیم کرد.

وی توسعه خطوط ریلی بندر شهید رجایی را شامل خطوط و ایستگاه مانوری اعلام و تصریح کرد: یکی از پروژه های مهم ما بحث راه آهن و تقویت اتصال ریلی بندر شهید رجایی است.

استاندار هرمزگان با تاکید بر مزیت رقابتی بندرشهیدرجایی افزود:این بندر در رقابت با رقبای منطقه ای خود باید بتواند جایگاه برتر خود را حفظ کند و لازمه این اتفاق مهم احداث خطوط ارتباطی مناسب در پس کرانه ی این بندر است.

به گزارش ایسنا، امروز استاندار هرمزگان با همراهی احمد مرادی محمد آشوری تازیانی و فاطمه جراره نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی با حضور در روستاهای سرخون و خورگو از توابع بخش مرکزی بندرعباس، عملیات اجرایی پروژه های احداث پل خورگو و زیرگذر سرخون را کلنگ زنی کرد این دو پروژه جزء ۵۴ نقطه حادثه خیز هرمزگان هستند که تاکنون تلفات جانی و نقص عضو را برای مردم بهمراه داشته و اصلاح آن ها در زمره مطالبات جدی مردم منطقه بوده که وارد مرحله عملیاتی شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند