Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مرداد ۹۵ فاز نخست صنایع غذایی گهر دورود با حضور وزیر کشور افتتاح شد و قرار بود فازهای بعد هم به بهره‌برداری برسد.

این شرکت با هدف دسترسی به آب‌معدنی باکیفیت بالا احداث شده اما فازهای بعدی آن هنوز به بهره‌برداری نرسیده است.

صنایع غذایی گهر تا قبل از سال ۹۵ جزو پروژه‌های راکد دورود بود که با پیگیری‌های زیاد فاز نخست افتتاح شد و برای فازهای بعدی نیز وعده‌های زیادی به گوش رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در خصوص این کارخانه، مجید کیان‌پور، نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس دهم، بهمن ۹۷ به ایسنا گفت: این کارخانه ۹۰ هزار مترمربع فضای مسقف دارد و قابلیت راه‌اندازی فازهای بعدی را داراست و می‌توان آن را به لحاظ فضا از بزرگ‌ترین صنایع خاورمیانه عنوان کرد.

وی یادآور شد: در حال حاضر فاز نخست صنایع غذایی گهر(تولید ظروف آب‌معدنی) فعال است و فازهای بعدی هم پیگیری می‌شود.

حسین گودرزی، نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس با اظهار نارضایتی از آخرین وضعیت این پروژه به ایسنا گفت: پروژه عظیم صنایع گهر حدود یک دهه در بروکراسی اداری بانک ملی برای واگذاری به سرمایه‌گذار گیر افتاده است.

وی تصریح کرد: سرمایه‌گذاران زیادی برای این پروژه ورود کرده‌اند اما به سبب رفتار مدیران بانک ملی که روی آن دست گذاشته‌، کنار رفته‌اند.

گودرزی تاکید کرد: آن‌طور که پیداست بانک ملی تمایل ندارد که این کارخانه را با توافق اصولی در اختیار سرمایه‌گذار قرار دهد و از وزیر اقتصاد درخواست می‌کنیم به این موضوع رسیدگی کند.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس خاطرنشان کرد: این کارخانه فضای فیزیکی زیادی دارد و می‌توان فازهای بعدی آن را نیز راه‌اندازی کرد و امید می‌رود مجموعه مدیریتی بانک ملی با سرمایه‌گذاران همکاری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی صنایع غذایی بانک ملی مجلس شورای اسلامی اقتصاد خاورمیانه مجلس دهم دورود حسین گودرزی فازهای بعدی بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۳۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد

ایسنا/اصفهان نایب رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: تحلیل‌های غیر کارشناسی بعضی از دستگاه‌های اداری و صدور بخشنامه نابجا و بدون برنامه امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد.

حسام‌الدین فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا به چالش‌ها و مشکلات سرمایه‌گذاری در کشور به ویژه در بخش معادن اشاره و اظهار کرد: امنیت سرمایه‌گذاری و ایجاد مشارکت بخش خصوصی مهم‌ترین مؤلفه برای توسعه اقتصادی است و اگر این مقوله از بین برود آنگاه سرمایه‌ها در فعالیت‌های غیرمولد فعال می‌شود.

وی افزود: بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری نیازمند حمایت و امنیت شغلی بوده و اگر این زمینه‌ها برای آنان فراهم نشود دست از فعالیت کشیده و اقتصاد دچار مشکل می‌شود.

نایب‌رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه تحلیل‌های نادرست بعضی از دستگاه‌های اقتصادی امنیت سرمایه‌گذار را تهدید می‌کند، تصریح کرد: اعداد و ارقام در برنامه‌ریزی تنها رکن تصمیم‌سازی نیستند، چرا که در عمل سرمایه‌گذاران با چالش‌ها و هزینه‌های پنهانی روبرو هستند که کمتر دستگاه اداری از آن‌ها خبر دارد.

وی ادامه داد: بهره‌گیری از صاحبان صنایع در تصمیم‌سازی‌ها باعث ارائه مدل‌های موفق خواهد بود و منجر به صدور بخشنامه و سپس لغو آن نمی‌شود.

به گفته فرهادی، سال گذشته صدور بخشنامه برای فعالان و سرمایه‌گذاران معادن  در خصوص عوارض و مجوزها صادر و بعد از مدتی لغو شد که صدور آن ناشی از بی‌توجهی به بعضی مؤلفه‌های کاری و تحلیل‌های نادرست بود.

وی خاطرنشان کرد: صدور بخشنامه برای مالیات و عوارض واردات و صادرات مواد اولیه و یا تولیدات معادن باید متناسب با شرایط بازار انجام شود، چراکه بی‌توجهی به این موضوعات بر تولید و درآمدزایی تأثیر می‌گذارد.

به اعتقاد این فعال اقتصادی، تحلیل‌های غیرمنطقی و غیر کارشناسی امنیت سرمایه‌گذاران را از بین برده و چرخه‌های تولید را دچار مشکل می‌کند و یک تصمیم اشتباه در یک عرصه بر کل فرآیند تولید اثر می‌گذارد.

وی اضافه کرد: فعالان معادن و معدن کاران در صورت حمایت امکان تأمین مواد اولیه را برای مشاغل دیگر فراهم می‌کنند و نباید نسبت به این قشر بی‌توجهی شود.

فرهادی با بیان اینکه در شرایط فعلی اقتصادی کشور با حمایت از سرمایه‌گذاران قادر به جهش تولید خواهیم بود، خاطرنشان کرد: با وجود معادن ارزشی در کشور بهره‌گیری از آن به تولید در بخش‌های دیگر هم کمک کرده و در بعضی از منابع مثل سنگ ساختمانی امکان صادرات و ارزآوری وجود دارد.

نایب رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان از مسئولان در رده‌های مختلف خواست تا در تصمیم سازی‌ها از کارشناسان و افراد فعال در هر بخش اقتصادی استفاده شود تا آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌ها متناسب با شرایط تولید و ایجاد امنیت اقتصادی باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم/ کودکان همچنان در بانک اهداف بمباران‌های غزه
  • توقف رشد صنایع بزرگ؟
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟
  • آیا جنگ سرد بعدی یک مسابقه ازدحام پهپادی خواهد بود؟
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • فیلم|بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود
  • پایتخت یونان در میانه طوفان گرد و غبار به رنگ نارنجی درآمد + تصاویر
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!