Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-مدیرفروش یک شرکت دانش بنیان گفت: تولید بیش از ۱۰ هزار دستگاه اندازه گیری اکسیژن قند خون، به بومی سازی رسیده است.

مسعود صدری مدیرفروش یک شرکت دانش بنیان با اشاره به دستگاه اندازه گیری اکسیژن قند خون اظهار کرد: دستگاه اندازه گیری اکسیژن قند خون همانطور که از اسمش پیداست برای اندازه گیری درصد اشباع خون است که انواع مختلفی از جمله مانیتوری، دستگاه‌های رومیزی و دستگاه انگشتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: دستگاه اندازه گیری اکسیژن قند خون شرکت ما علاوه بر اندازه گیری درصد اشباع خون، ضربان قلب را نیز اندازه گیری می‌کند و در کشور به بومی سازی و تولید انبوه کامل این دستگاه رسیده است.
ویژگی‌های دستگاه اندازه گیری اکسیژن قند خون

صدری با اشاره به ویژگی‌های دستگاه اندازه گیری اکسیژن قند خون بیان کرد: دستگاه اندازه گیری درصد اشباع خون علاوه بر طراحی بالا دارای دقت بالا و قابلیت شارژشدن حتی با شارژر‌های اندروید را نیز دارد زیرا این دستگاه بی سیم است. افرادی که بیماری ریوی، سطح اکسیژن پایین و دچار بیماری کرونا شده‌اند از این دستگاه استقبال خوبی داشتند. بیمارستان‌ها و مراکز درمانی درحال حاضر از این دستگاه استفاده می‌کنند.

او ادامه داد: کشور‌های آلمان، ایتالیا، آمریکا و چین به فناوری ساخت دستگاه اندازه گیری اکسیژن قند خون رسیده اند، اما این شرکت دانش بنیان اولین تولید کننده این دستگاه با دقت با لا و قابل رقابت با سایر دستگاه‌های موجود در دنیا است. ایده اصلی این دستگاه به دلیل نداشتن تولید داخل به ذهن ما رسید که با پشتکار و تلاش توانستیم به یک محصول با کیفیت و برای اولین بار در خاور میانه دست یابیم.

مدیرفروش این شرکت دانش بنیان گفت: دستگاه اندازه گیری اکسیژن قند خون قابلیت صادرات بسیار بالایی دارد که بیشترین صادرات را به کشور عراق، آفریقا، سوریه و کشور‌های همسایه دیگر را داشته که درواقع قابلیت صادرات به بازار‌های منطقه را دارد. این دستگاه با صرفه جویی ارزی یک میلیون یورو توانسته بازار داخلی خوبی را در این حوزه داشته باشد.

مدیر فروش این شرکت دانش بنیان با اشاره به تولید دستگاه اندازه گیری اکسیژن قند خون اظهار کرد: با ورود ویروس کرونا به کشور و درخواست‌های زیاد برای تهیه این محصول، حدود بیش از ۱۰ هزار دستگاه تولید و روانه بازار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۶۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷.۳ سالگی میانگین سن مادران ایرانی در تولد اولین فرزند؛ پدر ۳۲.۱ سالگی

 مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین سن پدر و مادر در نخستین فرزندآوری به ترتیب ۳۲.۱ و ۲۷.۳ سال بوده است.

به گزارش ایرنا از ثبت احوال، بر اساس آمارهای موجود میانگین سن پدر در نخستین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ برابر با ۳۲.۱ سال بوده است.

میانگین سن پدر، برای نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال است.

در سال ۱۴۰۲ در بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به استان تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۲۷.۱ سال است.

همچنین بر اساس گزارش این مرکز میانگین سن مادر نیز در اولین فرزندآوری در کل کشور در این مدت برابر با ۲۷.۳ سال بوده است.
در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴.۴ سال است.

بیشترین میانگین سنی مادران در نخستین فرزندآوری، در بین استان‌ها مربوط به استان تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

 در سال ۱۴۰۱ بیشترین میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مربوط به استان تهران با ۳۰.۲ سال و کمترین آن  مربوط به استان و سیستان و بلوچستان ۲۲.۷ سال بود.

همچنین در این سال بیشترین میانگین سنی پدران در اولین فرزندآوری مربوط به استان تهران ۳۴.۴ سال و کمترین مربوط به سیستان و بلوچستان ۲۷.۱ ثبت شده بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فرزانه فصیحی، اولین بانوی ایرانی در دوومیدانی لیگ الماس
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها چیست؟/ جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن»
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران | این دستگاه تاییدیه نهایی ندارد | وجود گاز خنده در این قلیان‌ها صحت دارد؟
  • ماجرای گاز «خنده» در قلیان اکسیژن صحت دارد؟/ قلیان اکسیژن اعتیاد آور نیست؟
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود
  • کسب جام در اولین سال حضور بازیکن ایرانی در قطر
  • ۲۷.۳ سالگی میانگین سن مادران ایرانی در تولد اولین فرزند؛ پدر ۳۲.۱ سالگی